Feeling Joy And sad Forever Alone

By: ee shark

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Me et Ma Skuul

 
 
 
View all 8 photos...
Ini laaa nak propah pasai tempat aku belajar nie:-> yg memang canteq cam hampes:head_bang: ... hik2 pesai apa... sebab satu unviersity nie memang very the kaya raya tp tak pernah bagi biskut raya...hehehe takder lah... Unviersity nie adalah antara university yg termahal:alcoholics: sekali dia nyer education fees (bukan feer erk sowi)... Aku memang nak sgt p university nie sebab... Entah laa rasa cam best jer bunyik... boley? hehehe...per pun ini lah dia ma School...tgk laah


Sunday, 14-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My New Fotopage walaupun old hik3x takder makner nyee

Nyummm nyummm...this is my fotopage...Sebenarnyer dah lamaa dah tp tak tau nak letak gambar apa... Lagi pun takder Camera Canggih2 nak amik gambor... Gambor2 lama bnyk laaa Nanti aku letakkan kat sinih keh... Oleh kerana nak cuba try test menda alah fotopage nih aku try tepek satu gambar laa dulu naa... Utk tidak menimbulkan rasa curiga tuan punyer blog...so aku letak gambor aku lah yerk... Tak reti nak posing2 nih... Lagi pun amik gambor guna handset jerk...hik3x...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net